Categories

Invertor on-grid pentru panouri solare fotovoltaice 4.6KW

Invertor on-grid pentru panouri solare fotovoltaice 4.6KW
Product Code: SolarMax 600C
Availability: In Stock
Price: 1,800RON
Ex Tax: 1,800RON
Qty:     - OR -   Add to Wish List
Add to Compare

Invertor solar pentru panouri fotovoltaice, on-grid "SolarMax 6000C":
- 90-560VDC (minim 4 panouri in serie)
- monofazic
- 4.6KW continuu, maxim 5.06KW
- afisaj alfanumeric
- se conecteaza la retea (ethernet)
- detecteaza automat faza/nul

Se pot lega maxim 15 panouri in serie (panouri cu Voc=37V), sau pentru putere maxima se pot lega 3 string-uri a cate 7 panouri, sau doua string-uri a cate 10 panouri in serie.
Nu mai aveti nevoie de baterii sau de cabluri groase, decat sa conectati panourile in serie, apoi la invertor si in final sa il puneti in cea mai apropriata priza din casa (de preferabil cat mai aproape de tabloul general).
In acest fel orice consumator din casa va consuma mai intai curentul produs de invertor iar diferenta o va lua din retea.

Atentie: majoritatea contoarelor vor aduna (+) si puterea injectata in retea (reactiva). In special cele electronice sau cele cu disc mai noi. Din acest motiv, surplusul de curent trebuie consumat; in acest scop am proiectat un dumploader care sa cupleze diferiti consumatori din casa si in final (daca inca mai exista surplus) sa comande o rezistenta electrica (ex. boiler).

info:
Dumploader-ul este in lucru acum. Un model nou, ce se va putea monta in panou(4 locase) bazat pe softul celor de la openenergymonitor (arduino).

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:Powered By OpenCart
SIA's store © 2018