Categories

Solar Tracker dual-axis (NEW)

Solar Tracker dual-axis (NEW)
Solar Tracker dual-axis (NEW) Solar Tracker dual-axis (NEW) Solar Tracker dual-axis (NEW) Solar Tracker dual-axis (NEW)
Product Code: PICSUN DA4.x
Availability: 2 - 3 Days
Price: 235RON
Ex Tax: 235RON
Qty:     - OR -   Add to Wish List
Add to Compare

Solar tracker dual-axis pentru concentratoare solare (incalzit apa) sau panouri solare fotovoltaice. Asigura comanda actuatoarelor atat pe elevatie(sus-jos) cat si pe azimut (est-vest). Se preteaza a fi folosit impreuna cu actuatoare liniare de parabola (18-24", 36V), cat si cu orice motor de curent continu. Suporta tensiuni de intrare de pana la 30V si curenti de iesire de pana la 1.1A pe fiecare fiecare axa (maxim 33W / axa).

Functiile tracker-ului sunt:
- urmareste soarele cu precizie si face comanda la actuatorul de pe orizontala (spre Est sau spre Vest) cat si la cel de pe verticala (in Sus sau in Jos).
- parcheaza/revine seara in pozitia de unde a pornit pentru a fi pregatit pentru rasaritul de soare din dimineata urmatoare
- urmareste soarele chiar si daca este printre nori
- implementeaza algoritmi complexi pentru a evita oscilatiile monturii cat si variatiile instantanee de luminozitate (soare dupa nori)
- ofera raspuns asupra directiei de comanda (se aprind led-urile in directia actuarii)
- dispune de intrare de parcare manuala (conectat la masa, tracker-ul va da comanda de parcare mai intai in jos si apoi spre est)

Este un produs NOU cu care veti face economie nemaiavand nevoie de doua trackere single-axis pentru orientarea precisa a panourilor sau concentratorului dumneavoastra.

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:Powered By OpenCart
SIA's store © 2018